Går du og har sådan en lyst til at købe nyt inventar til hjemmet, fordi du synes der er gået for meget hverdag i det du har stående nu. Her er 5 tips til hvad du kan tilføje i din indretning næste gang du er på udkig efter noget nyt. Så kommer du helt sikkert hjem med noget som du vil elske.

Hængende skrivebord

Er du også træt af skriveborde som står op ad væggen som sådan en kæmpe klods og bare tager så meget plads i det rum som det står i. Leder du mere efter et mere enkelt og elegant skrivebord, hvor du kan sidde og læse, eller skrive på din laptop – så find dig et væghængt skrivebord, som er fine og elegante.

Kantede hylder

I dag er det rigtig populært at anskaffe sig hylder som har høje kanter, der gør det muligt at have bøger eller magasiner stående meget nemmere, da de aldrig vælter ned fra sådanne en. Hylderne er designet af Sabine Appel, og fungere rigtig godt i rigtig mange typer indretninger.

Hjørneknager

Vil du gerne udnytte pladsen i dit hjem meget bedre, i forhold til opbevaring af overtøj, eller måske i et walk-in closed. Så skal du overveje at købe en hjørne knage til det tomme hjørne. Så kan du få plads til meget mere tøj når du enten får gæster, eller hvis der er et tomt hjørne i walk-in closed.

Lette reoler

Reoler kan hurtigt blive for klodset, hvis de er for enkle i looket. Find derfor en reol som har et let udseende, forstået på den måde, at den er åben i siderne f.eks. Så gør du møblet mere let at se på, og du gør også dine rum meget større ved at gå efter sådanne møbler.

Designer Sofabord

Man kan hurtigt blive irriteret hvis sofabordet er alt for stort og klodset, og man skal flytte det hele tiden, fordi det fylder det hele. Find derfor en mere enkelt, og simpelt designer sofabord som måske fylder mindre. Så kan du altid overveje at have to små – og skifte i mellem opstillingen af dem.