Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du en af de personer med et gudsbenådet ordforråd og en evne til at kunne holde en samtale kørende, selvom du måske ikke kender vedkommende du taler med, så er der flere stillinger som nærmest er skræddersyet til dig. Der er nemlig flere former for arbejde, hvor det at kunne smalltalke, tale for sig er utroligt vigtigt. Disse typer arbejde spænder utroligt bredt, og selvom de følgende typer arbejde måske ikke er dig, så er det aldrig en dårlig ting at have veludviklede talegaver.

Sælger

I vore dage forbinder vi ofte ordet sælger med noget negativt, og dette er nok fordi, at der er så mange som er ude på at snyde os. Dette er dog ikke tilfældet for langt de fleste sælgere, da de jo i bund og grund er ude på at sælge os et produkt eller en service, som de selv mener er godt.

Telemarketing

Når man arbejder med telemarketing, er man også en slags sælger alt afhængigt af hvilken type telemarketing, man arbejder med. Denne type salg foregår dog over telefonen, og her er det især vigtigt at have talegaverne i orden, da man ikke har andre midler til at holde på kundens opmærksomhed. Læs mere om telemarketing her.

Terapeut

Som terapeut er det selvfølgelig allervigtigst at kunne lytte og opfange eventuelle signaler som ens patient gør udtryk for. Men en anden del er arbejdet er at kunne tale med patienten, så vedkommende får det bedre.

Politiker

En politiker kan have de bedste hensigter i hele verden, men det hjælper ingenting, hvis man ikke kan tale for sig. Det er netop derfor, at de største politikere vi kender til også er enormt dygtige retorikere.

Jurist

Der findes selvfølgelig mange forskellige jobs man kan påtage sig som jurist, men i denne sammenhæng er der tale om de to mest klassiske altså advokat og anklager. Der ligger selvfølgelig meget arbejde bagved, men når klienten skal frikendes eller dømmes, så er det altså juristens talegaver som skal overtale både juryen og dommeren.